تمامی شهرهای دنیا در سطح زمین ساخته شده اند ولی در زیر این کره خاکی چه می گذرد و آیا در زیر آن نیز شهرهای وجود دارد که مردم در آن زندگی کنند؟
*******بقیه تصاویر در ادامه مطلب*******
عکاسی به نام Olivier Grunewald اخیرا به معدن گوگرد کاوا ایچن اندونزی سفر کرده و از نورهای تولید شده از معدن با استفاده از ادوات حرفه ایی عکس هایی گرفته است.
برای مشاهده بقیه عکس ها به ادامه مطلب مراجعه کنید.
برای دیدن عکس ها به ادامه مطلب مراجعه فرمایید
یک مجموعه تصویری از عقیق برزیلی (Brazilian)، خزه ای یا شجری (moss)، نواری (banded) و دژسان (fortification)
تمامی عکس ها و زیرنویس ها متعلق به پروفسور ریچارد وِستون (Richard Weston) می باشند.
این تصویر مربوط به قسمتی کوچک از تکه ای بزرگ یک عقیق شگفت انگیز به نام خروس دم شعله ای آمریکایی (American Flame-tail Rooster) می باشد. رشدگیاه گونه قرمز براق (The brilliant-red 'vegetation') منشاء نام اصلی آن یعنی عقیق خزه ای یا شجری (moss agate) است. این گونه رشد به سبب رشد بلورین ناخالصی هایی مانند اکسید آهن شکل ایجاد می گردد (اندازه این نمونه 3 سانتی متر می باشد)
لطفاً برای مطالعه ادامه متن روی" ادامه مطلب" کلیک نمائید
جناب آقای فرهاد عابدی رتبه 2 استخراج و رتبه 11 مکانیک سنگ
جناب آقای علی نیکزاد کیونانی رتبه 14 مکانیک سنگ و 35 استخراج
جناب آقای علی خان محمدی رتبه 13 استخراج و 29 مکانیک سنگ
جناب آقای محمد حبیبی رتبه 68 استخراح
تبریک ویژه خدمت این دانشجویان
از طرف: مهدی فارسی
سلام آقایون، حال شما خوبه؟
به خدا ما چشم انتظار مطالب و اخبار زیبای شما هستیم.
ما رو از این سعادت بی بهره نگذارید.
تیم " bridge miners " از مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب
تیم " مهندسی معدن 1" از مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب
تیم " مهندسی معدن 2" از مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب
تیم" mine star " از مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب
ادامه عکس ها در ادامه مطلب
مقام اول اول تیم یاس شکسته به سرپرستی دیاکو باربد
مقام دوم تیم winner به سرپرستی خانم الناز مختاری
مقام سوم تیم three miner به سرپرستی پژمان موسوی
معرفی
طرح مس سونگون با هدف استخراج معدن به روش نوين و توليد كنسانتره مس با عيار 30%،جهت تغذيه صنايع مولد كشور و رسيدن به ارزش افزوده با لاتر انجام مي گيرد.از ديگر دستاورد هاي مهم اين طرح انتقال دانش فني،صرفه جويي ارزي و اشتغال زايي است.
ادامه در ادامه مطلب
ادامه تصایر در ادامه مطلب
معدن طلای زرشوران به عنوان بزرگترین معدن طلای ایران در ۳۵ کیلومتری شهرستان تکاب و ۱۵ کیلومتری مجموعه میراث فرهنگی و گردشگری تخت سلیمان واقع شده است.گواهی کشف معدن طلای زرهشوران پس از عملیات اکتشافی گروههای داخلی و خارجی به نام سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی صادر شده است.
موقعیت جغرافیایی:
آبادی زرشوران در ۳۱ کیلومتری شمال تکاب ، در چهار گوش ۱:۲۵۰۰۰۰ زمین شناسی که با مختصات جغرافیایی ، عرض ۳۶-۳۷ درجه و طول ۴۶-۴۸ درجه مشخص میگردد ، واقع شده است .
دستیابی به منطقه از طریق مسیر آسفالته (شاهین دژ – تکاب) و (زنجان -دندی – تکاب) میسر است .
محدوده معدن طلای زرشوران به نوعی همان محدوده کانسار زرنیخ زرشوران است که در حدود ۶ کیلومتری شمال – شمال شرق آبادی زرشوران و ۳۰ کیلومتری شمال شرق شهرستان تکاب و ۱۹۰ کیلومتری شمال غرب شهرستان زنجان در استان آذربایجانغربی واقع شده است.
اطلاعات در مورد طلا در ادامه مطلب
(دکتر فرنوش حاجی زاده) متولد 1341 تهران-
* ليسانس و فوق ليسانس در مهندسی زمين شناسی کاربردی از دانشگاه فنی نفت و معدن لئوبن /اطريش
* دکتری تخصصی زمین شناسی سنگ شناسی رسوبی(ازدانشگاه فنی نفت و معدن لئوبن /اطریش )
*********ادامه مطلب فراموش نشه********
با سلام خدمت همه دانشجویان گل مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب به ویژه بچه های مهندسی معدن
امیدوارم حالتون خوب باشه، بله بالاخره ترم پاییزه هم تموم شد و فصل امتحانات فرا رسید، نمی دونم تو این ترمی که گذشت از فعالیت های انجمن ما خبر داشتید یا نه، یا اینکه از برنامه هایی که انجام دادیم راضی بودید یا نه! البته ما یه عادتی داریم بعد از هر برنامه نظر سنجی میکنیم و توی این نظر سنجی ها اکثر دانشجو ها از فعالیت های انجمن معدن راضی بودن که این نظر لطفشونه، ولی ما دوست داریم نقاط ضعف رو هم بدونیم، و از همه شما می خوایم که تو وبلاگ ما نظر و انتقاد و پیشنهاداتتون رو بگذارید. اطمینان داشته باشید که نظرات خونده می شوند و در اسرع وقت به اون ها پاسخ داده میشه.
فعالیت های انجمن معدن در طول نیمسال اول تحصیلی 92-91:
1- برگزاری کلاس های حل تمرین به کمک استاد مربوطه و هماهنگی لازم با گروه و حراست و امور دانشجویان برای ثبت به عنوان کار دانشجویی. کلاس ها: ریاضیات عمومی،معادلات دیفرانسیل،مکانیک سنگ
با تشکر از دانشجویان: تقوی، اعتصامی، رمضانی، رشیددل
2-برگزاری کارگاه انجمن های علمی راهبردی برای آینده - کارگاه بستر سازی برای کار گروهی
مربیان؛ تقوی، فارسی
3- برگزاری کلاس های کامپیوتر در رشته های؛ - آفیس، ویندوز و شبکه، فتوشاپ ،میکس و مونتاژ فیلم
مربی: اکبر قاسم نژاد
4- تهیه و تکثیر نرم افزار جامع معدنی با نام SME BOX بین دانشجویان ورودی 91
5- برگزاری جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود معدن با انجمن مهندسی معدن و آموزش اهداف و فعالیت های انجمن های علمی
6- حمایت از دانشجویان شرکت کننده در مسابقات سازه های ماکارونی، تجلیل از آن ها، سعی برای ایجاد انگیزه در دانشجویان مستعد، ایجاد ضمینه مناسب برای شرکت دانشجویان در چنین مسابقاتی و تلاش برای برنامه ریزی مسابقات علمی آینده در سطح منطقه و شهرستان در دانشگاه.
7- همکاری با سازمان فنی و حرفه ای و ثبت نام دانشجویان برای کلاس های آموزشی اتوکد برای ترم آینده
8- برگزاری کارگاه کار آفرینی و انجمن های علمی برای اولین بار در مرکز و همچنین برگذاری آزمون این کارگاه
مربی؛تقوی
9- استعداد یابی و کشف دانشجویان مستعد برای برنامه هایی همچون فیلم کوتاه(دانشگاه tv) شعر آوای دانشجو در مراسم روز دانشجو
باتشکر از دانشجویان؛مهدی رحمانی،حسین اسفندیاری،لطیف حاجی، میلاد عربصاحبی،فریدون آدینه،سجاد احمدی، عبدلله الماسی،علی صادقی،جواد خیری، مهدی رضایی، بهنام تقوی و کلیه دوستانی که ما را در برگذاری هر چه بهتر این همایش یاری نمودند.
10- ارسال نامه به سازمان امیدرو (سازمان توسعه معادن کشور) برای برگذاری بازدید از معدن سرب و روی انگوران و تامین هزینه های این بازدید از طریق این سازمان، در صورت موافقت سازمان 40 نفر از دانشجویان معدن از این معدن بازدید خواهند کرد.
11- ثبت نام از 85 درصد ورودی 91 معدن برای عضویت در انجمن معدن
12- تهیه مجوعه سوالات آزمون کارشناسی ارشد از اساتید گروه و آماده برای تکثیر برای دانشجویان متقاضی.
13- تهیه بانک گزارشات کار از دوره های کار آموزی دانشجویان در معادن و ارایه کردن آن به دانشجویان متقاضی
14- برنامه ریزی برای برگذاری همایش روز دانشجو و تحویل ریز هزینه کلیه برنامه های ترم پاییزه در اوایل مهر ماه 91 به امور فرهنگی
15- برنامه ریزی برای فعالیت های انجمن در ترم آینده امیدواریم تونسته باشیم در راستای اهداف انجمن علمی به خوبی قدم برداشته باشیم.
*************
خوب از فعالیت های انجمن که بگذریم امتحانات از هفته دوم دی شروع میشن، با آرزوی موفقیت کلیه شما دوستان در کلیه مراحل زندگیتان به ویژه امتحانات.
باتشکر انجمن مهندسی معدن
همایش روز دانشجو در روز پنجشنبه مورخ 91/09/16 در سالن اصلی مرکز برگزار شد در این همایش سعی شده بود گلچینی از بهترین برنامه ها انتخاب شود و مقابل دیدگان همه به نمایش در آید. این برنامه ها طوری طراحی شده بودن که در مدت چهار ساعت همایش کمتر کسی خسته شود.
امیواریم این همایش مورد توجه دانشجویان قرار گرفته شده باشد.
گزارش تصویری این همایش در روز های بعد ارائه خواهد شد....
انجمن معدن با همکاری سازمان فنی و حرفه ای اقدام به برگزاری کلاس های اتوکد برای ترم بهاره سال تحصیلی 92-91 نموده است در پایان این دوره از کلیه داوطلبان توسط سازمان آزمون به عمل می آید در صورت کسب حدنصاب نمره برای کار آموزان توسط سازمان گواهینامه مهارت صادر می شود.
اختتامیه اولین دوره مسابقات منطقه ای سازه های ماکارونی در میاندوآب با حاشیه هایی همراه بود.
به گزارش زرین خبر؛حاشیه های روز پایانی اولین دوره از مسابقات منطقه ای پل ماکارونی تحت الشعاع رکورد شکنی جهانی این دوره از مسابقات بود.
-در دومین روز از مسابقات تیم دانشجویان دانشگاه شهید باکری میاندوآب نسبت به روند مسابقات اعتراض داشتند.
-دانشجویان با شور وحال واشتیاق فراوانی این دوره از مسابقات را پیگیری می کردند وسعی داشتند تمرکز حریفان خود را در رقابت به هم بزنند.
-وقتی اعضای تیم برای رقابت به صحنه وارد می شدند؛اعضای تیم ها زیر لب مناجات می کردندواسترس فراوان آنان را می توانستیم در چهره هایشان ببینیم.
-رقابت به حدی بالا بود که سازه های با وزن بیشتر از50گرم به دلیل عدم شانس برای کسب رتبه های برتر از دور رقابتها خارج شدند ودر خاتمه مسابقات فقط برای سنجش میزان توانایی سازه خود در رقابت حاضر شدند.
-در پایان مسابقات یک تیزهوش 9ساله از مدرسه راهنمایی تیزهوشان شهید بهشتی میاندوآب،سازه خود را به میدان رقابت آورد که علاوه بر تحمل وزنه 3کیلوگرمی در 5دقیقه داوران آن را برنداشتند وسازه در طی اهدای جوایز هم،همچنان وزنه را تحمل می کرد.
-اعتراض تیم دانشگاه شهید باکری باعث شد تا فرماندار در پشت تریبون از مسئولان پاسخ بخواهد که همانجا نیز فرماندار جواب مسئولان مسابقات را قانع کننده ندانست.
-دانشجویان دانشگاه شهید باکری نسبت به پذیرش سازه های جدیدتر در مراسم افتتاحیه مسابقات اعتراض داشتند.
دوشنبه ها | مهندسی کشاورزی- ترویج ترم 3 | مهندسی تولیدات ترم 1 | گیاهان دارویی ترم 3 | مهندسی استخراج معدن |
سه شنبه ها | مهندسی کشاورزی- ترویج ترم 5 | مهندسی کشاورزی ترویج ترم 1 | گیاهان دارویی ترم 1 | مهندسی استخراج معدن |
آفرین بر اراده پولادین دانشجویان معدن باکری
دانشجویان مهندسی معدن شهید باکری میاندوآب توانستند در مسابقه ی پل ماکرونی که در سطح منطقه ای در شهرستان میاندوآب برگزار شد با ارايه سازه ای به وزن 29.7g مقام سوم سازه های سبک را به خود اختصاص دهند. این گروه که mine stars (ستاره های معدن) نام داشت به سرپرستی جناب آقای علیرضا رشیددل می بود و موفق شد این مقام را به خود اختصاص دهد، هر چند مسائلی از قبیل داوری مقام نخست را را از این گروه صلب کرد. اعضا این گروه: 1- عطا رحیمی 2- علیرضا نوریان
انجمن مهندسی معدن شهید باکری از کلیه دانشجویان مهندسی معدن این دانشگاه که در این مسابقات شرکت کرده اند نهایت تشکر را دارد از جمله:
دانشجویانی همچون:
1- جواد خیری 2- علی ظریفی 3-محمد فخام (اعضای گروه رویال شهید باکری)
1- اشکان رستگار منش 2- میلاد عربصاحبی 3- عبدالله الماسی (اعضای گروه مهندسی معدن)
1- فریدون آدینه 2- دیاکو باربد 3- بهروز فاتحی (اعضای گروه محک شهید باکری)
با تشکر از تلاش بی دریغ یکایک شما دوستان عزیز
مهدی فارسی دبیر انجمن معدن شهید باکری میاندوآب
عکس ها در ادامه مطلب
بسمه تعالی
طبق ماده 3 آیین نامه انجمن های علمی کشور یکی از فعالیت های انجمن علمی برگزاري دورههاي آموزشي تكميلي و تقويتي و تشكيل كارگاههاي تخصصي میباشد و در این راستا انجمن علمی معدن اقدام به برگزاری کارگاه کارآفرینی و انجمن های علمی می نمایید، و در پایان این دوره گواهینامه آموزش به شرکت کنندگان اهدا می گردد. لذا از کلیه دانشجویان علاقه مند به شرکت در این کارگاه خواهشمند است به دفتر انجمن معدن مراجعه فرمایند.
مدرس این دوره: بهنام تقوی
مقدمه :
روش تونلسازي اتريشي (NATM)، در فاصله سالهاي 1957 تا 1965 در اتريش ابداع گرديد. نام اين روش در سال 1962 در سالزبورگ و جهت تميز از روش قديمي تونملسازي اتريشي اعطا گرديد. نخستين ارائه دهندگان اين روش Ladislaus von Rabcewicz, Leopold Müller و Franz Pacher بودند. ايده نخستين اين روش عبارت است از استفاده از فشارهاي زمين شناسي در برگيرنده توده سنگ جهت مقاوم سازي ونگهداري تونل.
منبع:www.uussme.blogfa.com
با عرض سلا م
مراسم معارفه با انجمن علمی معدن برای دانشجویان معدن ورودی 91 روز چهارشنبه 19/07/91 برگزار شد. در این مراسم که مورد استقبال اکثر دانشجویان این ورودی قرار گرفته بود، اطلاعات کاملی در مورد انجمن در اختیار آنها قرار گرفت.
به گفته مهدی فارسی دبیر انجمن معدن این کارگاه با حضور دانشجویان رشته های مختلف روز پنجشنبه مورخ 20/07/91 در کلاس شماره 13 برگزار گردید. هدف از برگزاری این کارگاه افزایش سطح آگاهی های لازم جهت بالا بردن انگیزه کار گروهی و راندمان کاری انجمن ها میباشد.
در این کارگاه سعی شد از روش های نوین آموزش نیز استفاده شود، که همین موضوع طی نظر سنجی که انجام گرفت رضایت اکثریت شرکت کنندگان را به دنبال داشت.
عکس ها در ادامه مطلب
لطفا نظر دهید
انجمن مهندسی معدن مرکز برای نیمسال اول 91-92 اقدام به برگزاری کلاس های کامپیوتر نموده، لذا از علاقه مندان برای ثبت نام در این کلاس ها دعوت به عمل می آید.
1
|
دبیر انجمن
|
بیکار بیکار – کمرو - خوش رو
|
2
|
انجمن
|
هرسال بهتر از پارسال!!!!!
|
3
|
وبلاگ انجمن
|
به روز ولی ناشناخته!!!
|
4
|
دوره های آموزشی
|
عالی ولی بی نظم؟!
|
5
|
اردو ها
|
اردو فقط انجمن معدن...
|
.: Weblog Themes By Pichak :.